Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Arda Mevlütoğlu: “Rusya’dan S400’lerin alınması düşük olmayan bir ihtimal”

Savunma Sanayii Araştırmacısı Arda Mevlütoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun “S400’leri alacağız. Prensipte anlaştık” açıklamasını Medyascope.tv için değerlendirdi.

Mevlütoğlu’na göre, 3 Mayıs’ta Soçi’de gerçekleşecek Erdoğan-Putin görüşmesi öncesinde “Bu, gerçekleşmesi düşük olmayan bir ihtimal. Ancak Soçi’de imzalanacak olan, sözleşme yerine mutabakat olabilir. Ve bunun NATO ile, dolayısıyla ABD ile ilişkilerde ciddi etkileri olur.”

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/319888888″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.