Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Göz Kararı (59): Gölgelerin Gücü Adına Cenk Mirat Pekcanattı ile söyleşi

“Sohbet oluyor, Şikâyetnâme… Okulda hocalar şöyle… Yok efendim camiamız zaten böyle… Sergi yapmaya kalksan, torpilin yoksa yalan olursun… hiç susmak bilmiyoruz. Sonunda ortak 1 kanaate varıyoruz. Ve diyoruz ki; “1 yayın çıkaralım! Bu şikayetleri dile getirirken, çözümler de önersin. Ülke fotoğrafına hizmet etsin…” Tabi ki hepimizde havalar 1500! Kurtardık işte ülke fotoğrafını…
Önce ad koyma girişiminde bulunuyoruz. Aramızdaki 1 saksağan, “Gölgelerin Gücü Adına! olsun”, diye öneriyor. “Yavaş!”, diyoruz. “Rahvan gel binici sarsılmasın. Öyle isim olmaz…” Her nasıl olduysa sonunda orta yolu bularak ‘Gölge’ adına karar veriyoruz…”

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/323465023″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.