Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye’de genç oyunculara yer yok: Erman Yaşar ve Emre Özcan ile söyleşi

Bu sabah Eurosport’un internet sayfasında yer alan rapor Türkiye’de 21 yaş altı oyunculara verilen süreleri ve bazı Avrupa liglerindeki kıyaslamalarını gösterdi. Tablo Türkiye açısından hiç de iç açıcı değil. Diğer taraftan, kadrolarında genç oyunculara yer veren Monaco, Ajax, Lyon gibi takımlar Avrupa’da büyük ses getirdi.

Medyascope.tv özel yayınına konuk olan Eurosport spikerleri Erman Yaşar ve Emre Özcan, Türkiye’de ve Avrupa’da genç oyunculara ne kadar şans verildiğini ve altyapı sistemlerini yorumladılar.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/324511969″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.