Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

9. Kadıköy Kitap Günleri etkinliği yoğun ilgi görüyor

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Kadıköy Kitap Günleri etkinliği 3 Haziran Cumartesi günü başladı. 185 yayınevinin katıldığı Kitap Günleri’nde bir çok sanatçı, yazar ve gazeteci imza atacak.
Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği etkinliğin bu yıl onur konuğu Füruzan. 13.00’de başlayan etkinlikte yayıncılık onur ödülünü cezaevindeki Turhan Günay’a gıyabında verilirken Çizgi Roman onur ödülü Suat Yalaz’a verildi. Cumartesi ve pazar günü İrfan Değirmenci, Mine Kırıkkanat, Emre Kongar, Nazım Alpman, Ercan Kesal, Enis Rıza, Haydar Ergülen, Enis Batur,Yekta Kopan gibi isimler katıldı.
timthumb (1)
Edebiyat, kadın, sanat, fotoğraf, anayasa, medya, felsefe, cinsiyet gibi çeşitli konular üzerine söyleşilerin düzenlendiği Kitap Günleri’nde Sibel Öz, Fatih Portakal, Özgür Mumcu, Seray Şahiner, Müge İplikçi Mert Fırat, Murathan Mungan gibi isimler yer alacak.
Sanat Atölyeleri 
Yazarlık, karikatür, dedektiflik, şiir yazma, hikaye yazma gibi beceri üzerine kurulan konular üzerine Nuran Direk, Bahar Gören, Çiğdem Güneş, Leman Dergisi çalışanları ders verecek.
timthumb
180 yayınevinin, 835 sanatçı ve yazarın, 86 söyleşinin, 16 STK’ların bulunduğu Kitap Günleri’nde Kadıköy Belediyesi Kürtçe yayın yapan Aram ve Avesta Yayınevlerinin başvurularını “yer yok” diyerek reddetti.
Broşürün tamamı için burayı tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.