Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankaralı Murat Duran’dan yeni video: “Hâlâ öldürülmekten korkuyorum”

Ankara Keçiören’de yaşayan Murat Duran, 21 Mayıs Pazar akşamı üyesi olduğu siteye bir yazı yazdı,  inşaatçılarla girdiği bir tartışma sonucu aracının kurşunlandığını ve ölüm tehdidi aldığını duyurdu.

Konuyla ilgili tüm çabalarının sonuçsuz kaldığını duyuran Duran yeni bir video yayınladı ve “Bu ülkede bir şey yaşadığınız zaman tek başınasınız. Güçsüzseniz, arkanızda kimse yoksa siz de kimsesizsiniz” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=CJ5Rmp3QOQg

Murat Duran “Mutlu son” isimli aynı videoda kendisine saldırganları teşhis etmesi gerektiğinin söylendiğini ancak bunun mümkün olmadığını ve hala evine, işine gidemediğini belirtti. Olay hakkında Twitter üzerinden #ankaramuratduranasahipçık hashtagi başlatıldı, Duran bir daha video çekmeyeceğini duyurdu.

Murat Duran’ın saldırı anını anlattığı videolara ve arabasının kurşunlanma fotoğraflarına ulaşmak isteyenler Medyascope.tv’de yer alan habere göz atabilir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.