Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Meral Akşener’den TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a açık mektup

Meral Akşener TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın bir iftar yemeğinde kendisinden ‘Meral Kılıçdaroğlu’ diye bahsetmesi üzerine kendi Twitter hesabından açık mektup yayımladı ve yakıştırmayı ‘alçaklık’ olarak değerlendirdi.

2

Meral Akşener’in mektupta belirttiği üzere İstanbul’da İş Dünyası Vakfı tarafından verilen bir iftarda TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Akşener’in adının geçmesi üzerine “Şu Meral Kılıçdaroğlu mu?” ifadesini kullandı. Akşener, Kahraman’a “islami bilgilere vakıf olmak, aileden dini terbiye almış olmak, hukuk öğrenimi, hac görevini yapmak, en yüksek makamlarda görev yapmak ve geride bıraktığınız yetmiş yedi yıllık bir ömür görülüyor ki size hiçbir şey kazandırmamış” diyerek yüklendi.

28 Şubat döneminde Kahraman ile aynı bakanlar kurulunda görev yaptıklarını hatırlatan Akşener, “İslam sizin üzerinizde sadece bir gömlek, belki bir üniforma. Oruçlu geçirilen uzun bir günün ardından evli barklı, babaanne olan bir kadına yapılan nasıl bir yakıştırmadır bu? Sizin hiç mi kutsalınız kalmadı? Siz kutsallarımızı ne zaman, nerede ve ne karşılığında bıraktınız?”dedi.

Akşener’in açık mektubu için tıklayınız

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.