Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Sur’un Yıkımına Hayır”: Gazeteci Mahmut Bozarslan ile son durumu konuştuk

Diyarbakır Sur’da 2009 yılında başlatılan “Kentsel Dönüşüm” projesi devam ediyor. Alipaşa ve Lalebey semtlerinde yapılması planlanan yıkımı durdurmak için Sur’un Yıkımına Hayır Platformu bir kampanya başlattı. Change.org’da yapılan bu kampanya 81 ile yayıldı sosyal medya üzerinde imza kampanyası başlatıldı.

3
Sur, Diyarbakır

Kentsel dönüşümü ve başlatılan kampanyanın son durumunu bölgede gelişmeleri yakından takip eden Gazeteci Mahmut Bozarslan ile konuştuk:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/333704570″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Change.org tarafından başlatılan kampanya için tıklayınız

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.