Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bilim ve Sanayi Bakanlığı’na FETÖ operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kamu kurumlarındaki FETÖ soruşturmaları kapsamında, ByLock kullandıkları tespit edilen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 50’si eski, 59 çalışanı hakkında gözaltı kararı verilerek Ankara merkezli 20 ilde operasyon başlatıldı.
Diğer yandan Bilecik merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 11 kişi adliyeye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri Bilecik, İstanbul, Bursa ve Sakarya illerinde düzenledikleri eş zamanlı operasyonda aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 11 kişiyi gözaltına aldı. FETÖ/PDY şüphelileri, götürüldükleri TEM Şubesi’nde yapılan sorgulamalarının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.