Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Antalya’da köpeği ezerek öldürdükten sonra kaçan sürücü serbest bırakıldı

Antalya’da aracını köpeklerin üzerine sürüp köpeklerden birini ezerek öldüren E.K hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” ve “hayvana eziyet” suçlarından işlem yapıldı ve ardından serbest bırakıldı.

Antalya’nın Kepez ilçesinde 17 Temmuz tarihinde bir köpeği ezerek öldüren E.K, 6 Ağustos’ta Antalya Sokak Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Orhan’ın şikayetçi olması üzerine gözaltına alındı. Olay yerindeki PTS kayıtları incelendi ve 07 JH 433 aracın sahibi E.K hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak”, “hayvana eziyet” suçlarından işlem yapıldı.

E.K verdiği ifadede köpeklerini aracına saldırdığını belirtti ve “Birinin ayağının üzerinden geçtim sandım. Olay sonrası kaçmadım. 50 metre ileride durdum ama köpekler toplanınca yanlarına gidemedim” dedi. Yapılan işlemlerin ardından E.K serbest bırakıldı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.