Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hoffenheim’ın yeni sağ bekinden muhteşem performans!

Futbolda transfer dönemi tüm dünyada devam ediyor. Taraftarlar kulüplerine katılan ve kulüplerinden giden futbolcuları heyecan içinde takip ediyor. Transferler gerçekleşirken, bazen oyuncuların hiç bilinmeyen hikayeleri ve yetenekleri de ortaya çıkabiliyor. Almanya’da Bundesliga takımlarından Hoffenheim’in 19 yaşındaki sağ beki Corey Lee Anton’un futbol dışındaki yeteneği de bu transfer döneminin süprizlerinden oldu.

Almanya’da kulüplere yeni katılan oyunculara şarkı söyletmek uzun süredir uygulanan bir gelenek. Takımın deneyimli oyuncuları, genel olarak genç yeteneklere şarkı söyleterek onlarla eğleniyorlar. Ancak TGS 1899 Hoofenheim’in facebook sayfasına bakıldığında, 19 yaşındaki Corey Lee Anton’un “All Of Me” şarkısını şaşırtıcı bir başarıyla seslendirdiği görülüyor.

Corey Lee Anton’un seslendirdiği”‘All Of Me” adlı şarkı John Legend’a ait. John Legend yorumuyla “All of me” parçasını suradan izleyebilirsiniz:

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.