Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Arda Turan yeniden Galatasaray’da mı?

İddialara göre Galatasaray, Barselona’dan Arda Turan’ı bir seneliğine kiraladı. Buna göre Turan 2017-2018 sezonunda Galatasaray oynayacak.

CNN Türk’ün haberine göre Galatasaray, Turan’ın transferi konusunda bugün Barcelona’yla anlaştı.  Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut, bugün Arda Turan’ın geleceğini görüşmek üzere Barcelona yetkilileriyle bir araya geldi. Milli futbolcunun Barcelona’dan ayrılış şartlarını konuşmak üzere yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıktı ve Turan Galatasaray’a 1 yıllığına kiralandı. CNN Türk’e göre, Arda Turan, Galatasaray’dan yıllık 5 milyon euro maaş alacak. Bunun 3 milyonunu Galatasaray öderken geriye kalan 2 milyon euroyu ise iki takımın da sponsorluğunu yapan NEF ödeyecek. Galatasaray kiralama bedeli olarak ise Barcelona’ya 3 milyon euro verecek.

Menajeri ise haber üzerine yaptığı açıklama henüz kesinleşmiş herhangi bir açıklama olmadığını söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.