Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Heybeliada Ruhban Okulu’nda 150 çocuk sahne alacak

Heybeliada Ruhban Okulu’nda konser verilecek.

Heybeliada Ruhban Okulu, çocukların vereceği konserle tekrar kullanılmaya başlanacak. Adalar Belediyesi, Heybeliada Ruhban Okulu, Barış için Müzik Vakfı ve Adalar Kent Konseyi’nin desteğiyle gerçekleşecek olan konserde 150 çocuk sahne alacak. 27 Ağustos’ta ücretsiz izlenecek olan konserde, klasik Batı eserleri seslendirilecek.

barış için müzik vakfı

Barış için Müzik Vakfı’ndan Etkinlikler Koordinatörü Doğan Eren Topal’la Ruhban Okulu’nda verilecek olan konseri konuştuk:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/339284275″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.