Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Premier League Tugay Kerimoğlu’nu unutmadı 

15 milyonun üzerinde takipçisi olan Premier League’in resmi Twitter hesabı, Tugay Kerimoğlu’nun 47. doğum gününü uzaktan attığı harika gollerden derledikleri bir video’yla kutladı.

2001 yılının Temmuz ayında İskoç temsilcisi Glasgow Rangers’tan İngiliz ekibi Blackburn Rovers’a transfer olan Tugay Kerimoğlu, ilk 11’in değişilmez ismi oldu. Sekiz sezon formasını giydiği Blackburn’de 233 Premier League maçına çıkan Tugay’ın attığı 11 gol de unutulmazlar arasına girdi.

Profesyonel futbol hayatına 1987’de Galatasaray’da başlayan Tugay Kerimoğlu, 2009 yılında Blackburn Rovers formasıyla son maçına West Bromwich Albion karşısında çıktı. Kerimoğlu’nun vedasına dönüşen karşılaşmayı izlemeye gelen 32 bin taraftar Tugay maskeleri takmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.