Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Amedspor oyuncusu Deniz Naki’ye saha içinde saldırı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta, bugün Mersin’de oynanan Mersin İdmanyurdu – Amed Sportif Faaliyetler maçında sahaya giren üç kişi Amedspor oyuncusu Deniz Naki’ye yumrukla saldırdı.
Twitter hesabından olayı duyuran Amedspor Başkanı Nurullah Edemen, Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu şöyle eleştirdi: “Görevini layıkıyla yapamayan Mersin valisine. Statta yaşaşan insanlık dışı vahşetten gurur duyun. Bu rezalet sayenizde yaşanıyor. Amedspor seyircisine yasak getireceğinize Mersin tribünlerine sahip çıkın. Üç taraftar elini kolunu sallayarak sahaya inip sporcuma saldırıyor.”

Deniz Naki gol attı

Olaylı maç ise Amedspor’un 7-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı. Amedspor’a galibiyeti getiren golleri 33’üncü dakikada Şahin Şafakoğlu; 45, 62 ve 64’üncü dakikalarda Timur Kosovalı; 75’inci dakikada Deniz Naki; 79 ve 83’üncü dakikalarda Selçuk Kaban kaydetti.

Deniz Naki hakkında geçen sene ‘ideolojik propaganda yapması’ ve ‘sportmenliğe aykırı açıklamaları’ sebep gösterilerek 12 resmi müsabakadan men cezası verilmiş, 9 bin 500 lira para cezasına çarptırılmıştı. Nisan ayında ise sosyal medyadaki paylaşımları sebebiyle 1.5 yıl 22 gün hapis cezasına çarptırılmış, ceza 5 yıl ertelenmişti

 

Deniz Naki Kimdir?

1989 yılında Almanya Düren’de dünyaya gelen futbolcu Deniz Naki futbol yaşantısına doğduğu yerin takımı FC Düren alt yapısında başlamıştır. Daha sonra Bayer Leverkusen alt yapısına geçmiş ardından 2. Lig ekiplerinden Rot Weiss Ahlen takımına kiralık olarak ve oradanda FC St. Pauli, SC Paderborn, Gençlerbirliği ve son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Amed SK takımında forma giymektedir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.