Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Trump’ın Hillary nefreti bitmek bilmiyor

ABD Başkanı Donald Trump’ı yoğun bir hafta bekliyor. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’nda konuşacak Trump’ın gündeminde füze denemeleriyle uluslararası kamuoyunu sürekli tedirgin eden Kuzey Kore’nin yanı sıra İran’la yapılan nükleer anlaşma var.

Ancak bu yoğun gündemin ortasında Trump’ın, dün sabah Twitter üzerinden paylaştığı bir GIF çok konuşuldu. Trump’ın bir destekçisinin hazırladığı GIF, iki videonun birleştirilmesinden oluşuyor. Trump’ın golf oynadığı bir videodan alınan kısımında Trump’ın güçlü bir şekilde vurduğu golf topu uçarak, bir uçağın kapısından giren Hillary Clinton’un sırtına çarpıyor ve Clinton düşüyor.

https://twitter.com/Fuctupmind/status/908163011793358848

Trump’ın bu paylaşımının Clinton’un seçim kampanyasına ilişkin bir anı kitabı çıkarması sonrasında iki eski rakip arasındaki gerginliğin yeniden alevlenmesine denk gelmesi de ilgi çekti.

Trump’ın çok ilgi çeken ve 11 bin yanıt alan bu paylaşımı birçok destekçisi tarafından olumlanırken, sert eleştiriler de aldı. Özellikle ABD’nin eski First Lady’si, Dışişleri eski Bakanı ve Demokrat Parti’nin başkan adayı olan bir kimsenin küçük düşürülmesi tepki çekerken, Trump’ın paylaşımının eleştirildiği asıl nokta ise Hillary Clinton’a yönelik şiddet içeren bir görsel olması oldu.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.