Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Başsavcı Bharara’nın önü, Trump tarafından kovulduktan sonra iyice açıldı

Türkiye’de, Reza Zarrab hakkındaki soruşturmayı yürütmesiyle meşhur olan, bu yüzden siyasi iktidar tarafından “FETÖ’cülük” ile suçlanan, Güney New York eski Başsavcısı Preet Bharara CNN’de yorumcu olarak çalışmaya başlıyor. Mart ayında, istifa etmeyi reddettiği için ABD Başkanı Donald Trump tarafından görevden alınan Bharara New York Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğretim üyesi olmuştu.
Anılarını yazdığı kitabın Ocak 2018’de çıkması beklenen Bharara Çarşamba günü New York’un önde gelen radyo istasyonlarından WNYC’de haftalık program yapmaya başladı. Nihayet bugün, CNN sözcüsü, eski başsavcı ile, yargı konularında düzenli yorum yapması için anlaştıklarını açıkladı.
Bilindiği gibi, CNN’in dahil olduğu Time Warner şirketinin 85.4 milyar dolara iletişim devi AT&T tarafından satın alınması gündemde.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.