Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan’dan istifa iddiaları açıklaması: “Şu an böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gökçek’in istifası iddialarıyla ilgili, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi. AKP Sözcüsü Mahir Ünal da “Belediye başkanlarından istifa istenmedi ama bu parti içinde çalışmaların olmadığı anlamına gelmez” diye konuştu.

Erdoğan AKP Grup Toplantısı sonrası belediye başkanlarının istifasının istendiği iddialarına dair konuştu ve “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi. Mahir Ünal ise Erdoğan’dan önce açıklama yaptı. Ünal, 180 günlük bir plan çerçevesinde değerlendirmelerin yapıldığını kaydetti ve şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın partimize dönmesiyle birlikte hem teşkilatlarımızda hem belediyelerimizde hem de hükümetin 180 günlük plan çalışmasıyla birlikte yeniden bir değerlendirme ve 2019’a dönük çalışmalarımız var biliyorsunuz. Bu çerçevede 4 il başkanımızın yeniden atandığını sizlerle paylaştık.

Teşkilatlarımızda süren bir yenilenme ve belediyelerimizle ilgili süren bir çalışma mevcut. Ama bu çalışmalar sürerken medyada yer alan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır. Medyada istifasının istendiği söylenen başkanlarımızdan istifasının istendiği doğru değildir. Ama bu şu da değildir, partimizin kendi içinde yürüttüğü çalışmaların olmadığı anlamına da değil.
Değerli arkadaşlar, Melih Gökçek’e dönük herhangi bir şekilde istifasının istendiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.