Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan: “Hava sahaları da sınırlar da kapatılacak”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürdistan referandumuna karşı tepkisini sürdürdü. Ankara’da Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap eden Erdoğan yakında hava sahalarının ve sınırların da kapatılacağını söyledi. Erdoğan’ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“Referandum denilen olay bir sebeptir, netice bundan sonrasıdır. İş bitmedi. Etrafında İran, Türkiye, Irak, Suriye var. Şimdi hava sahaları da kapatılacak. Kim gelecek? Yakında sınırlar da kapatılacak. Nasıl girişini çıkışını yapacaksın? Ya bir devleti yöneten bu şeyleri böyle çocukça değerlendirir mi? Devlet yönetiyorsun, eyalet yönetimi de olsa bu bir devlet. Buyrun şimdi hava sahaları da kapatılacak. Kim gelecek nasıl gelecek. Yakında sınırlar da kapatılacak. Nasıl giriş çıkış yapacaksın? Bir devleti yöneten böyle bir şey düşünebilir mi? Duygusal olarak kendini tatmin etmek için böyle bir adım atılır mı? Memurunun maaşını ödeyemiyordun bize geldin. Bu yapılan dört dörtlük nankörlüktür.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.