Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Donald Trump’ın ilk eşi Ivana Trump: “Donald ile 15 günde bir konuşuyorum. First Lady benim.”

Başkanlığa seçildiği günden bu yana ülke içinde ve dışında bir çok skandal ile boğuşan ABD başkanı Donald Trump’ın başı bu kez, ilk eşi ve 3 çocuğunun annesi Ivana Trump ile dertte. Geçtiğimiz günlerde ABC News’ta Good Morning America programına katılan Ivana Trump, Beyaz Saray’da Donald Trump ile özel bir direkt hat ile 15 günde bir konuştuğunu söyledi. 68 yaşındaki Çek asıllı Ivana Trump, eski eşini Beyaz Saray’dayken aramak istemediğini, çünkü Melanie Trump’ın orada olduğunu söyledi. Ivana Trump bir kıskançlığa yol açmak istemediğini, kendisinin Trump’ın ilk eşi olduğu için aslında First Lady olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Donald Trump’ın eski eşi Ivana Trump önümüzdeki günlerde “Raising Trump” (Trump’ı büyütmek) adlı otobiyografik kitabını yayınlamaya hazırlanıyor. Trump kitapta, komünizm altında geçen çocukluğunu, Donald Trump ile evliliğini ve çocuklarını nasıl yetiştirdiğini anlatıyor.

51LTIQhSOfL._SY344_BO1,204,203,200_

Ivana Trump’a,  Melanie Trump’ın sözcüsü ” Melanie Trump First lady olmaktan gurur duyuyor ve ünvanını kitap satmak için değil çocuklara yardım için kullanıyor.” sözleriyle cevap verdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.