Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Star Wars serisinin son filmi The Last Jedi’ın ilk fragmanı yayınlandı

Dün akşam NFL (Ulusal Amerikan Futbolu Ligi) Minnesota Vikings ve the Chicago Bears arasında oynanan maç sırasında gösterilen fragman, serinin takipçileri arasında büyük merak uyandırdı.

Yayın hakları Walt Disney Pictures’a devredilen serinin yönetmen koltuğuna kimin oturacağı tartışmalara sebep olmuştu. Bir ara JJ. Abrahams’ın adı ile anılan seri, filmin senaristi olan Rian Johnson tarafından yönetildi. Johnson twitter’dan yaptığı açıklamada tüm bu dedikodulara son vermek için “Herşeyi unutun ve fragmanı izleyin” yazdı.

https://twitter.com/rianjohnson/status/917582846558011393

 

Başrollerini Daisy Ridley, John Boyega ve Adam Driver’ın üstleniyor. Serinin 8. filminde orijinal üçlemeden Luke Skywalker Mark Hamill ile ve Prenses Leia olarak Carrie Fisher yer alıyor. Oscar ödülü sahibi Benicio Del Toro, oscar adayı Laura Dern ve Kelly Marie Tran Star Wars serisinde ilk defa rol alacak isimler olacak. Lupita Nyong’o – Maz Kanata, Oscar Isaac Poe – Dameron, Domhnall Gleeson  – General Hux, Anthony Daniels – C-3PO, Gwendoline Christie – Captain Phasma ve Yüzüklerin Efendisi serisinde “Gollum” karakterini canlandıran Andy Serkis – Snoke olarak seriye katılacak.

Film 15 Aralık’ta vizyona girecek. Serinin diğer filmlerinde olduğu gibi, yeni film de Türkiye’de aynı günde vizyona girmiş olacak.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.