Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hustler’ın sahibi, Trump’ı koltuğundan edecek bilgi sağlayana 10 milyon dolar verecek

ABD’de yayımlanan porno dergisi Hustler’ın sahibi Larry Flynt, ABD Başkanı Donald Trump’ın görevden azil sürecinin başlamasını sağlayacak bilgiler için 10 milyon dolar ödül vereceğini duyurdu.
ABD’nin ünlü gazetesi Washington Post’ta dün yayınlanan resimsiz, siyah-beyaz ve tam sayfa ilanın başlığıysa şöyle:

LARRY FLYNT VE HUSTLER DERGİSİ, DONALD J. TRUMP’IN GÖREVDEN AZLİNE YOL AÇACAK BİLGİ SAĞLAYANLARA 10 MİLYON DOLARA KADAR ÖDÜL VERECEĞİNİ DUYURMAKTADIR.”

ilan3

Gazetedeki ilanda, Trump’ın başkanlığının meşru olmadığını savunan Flynt, onu seçimleri kazanmak için yabancı güçlerle işbirliği yapmaktan ırkçılığa kadar birçok suçla itham ediyor.

İlana göre Trump’ın görevden azline neden olabilecek ve bu hususta bilgi sağlanması beklenen suçlar ise şöyle:

  • Seçimlere müdahale için düşman bir yabancı güçle işbirliği yapmak ve adaletin tecellisini engellemek için FBI Direktörü James Comey’i kovmak
  • Charlottesville olaylarından sonra Ku Klux Klan ve neo-Nazileri anlaşılmaz bir şekilde savunarak ırkçılık temelli toplumsal bir kavgayı ateşlemek
  • İç ve dış politikayı küresel iş imparatorluğuna çıkar sağlayacak şekilde yönetmek
  • Yüzlerce su katılmamış yalan söylemek ve dünyadan tamamen bihaber olmak
  • Adam kayırmak ve yüksek mevkilere niteliksiz kişilerin atamak
  • 195 ülkenin gezegenimizi kurtarmak için imzaladığı Paris Anlaşması’nı sabote etmek

İlanın sonundaysa elinde bu suçlara ilişkin Trump’ı görevden azletmeye yardımcı olabilecek bilgilere sahip kişilerin 1-800-251-2714 numaralı telefonu aramaları ya da hustlertipline@lfp.com adresine e-posta yollamaları isteniyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.