Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gazetecilik Atölyesi 5. Hafta’da Yavuz Oğhan ve Romina Özipekçi ile devam ediyor.

Deneyimli gazeteciler, gazetecilik öğrencileri ve genç meslektaşlarıyla Medyascope.tv’de buluşup görüş ve deneyim alışverişinde bulunuyor. Altıncı buluşma 18 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 15:00- 17:00 arasında olacak. Saat 15:00’da Yavuz Oğhan “Radyo Haberciliği”, saat 16:00’da ise Romina Özipekçi “Talk Show” konularında konuşacak. Toplantıların moderatörlüğünü medyascope.tv Yayın Yönetmen Yardımcısı Tamer Durak yapacak.

Özellikle mesleğe ve gazetecilik eğitimine yeni başlayanlara yönelik olan medyascope.tv Gazetecilik Atölyesi’nin bu Cumartesi yapılacak 5.  çalışmasına katılmak isteyenler, ücretsiz olan Atölye’ye  buradan davetiye alabilirler.

Medyascope Gazetecilik Atölyesi’nin ilk haftasında Ruşen Çakır “Günümüzde gazetecilik” ve İsmail Saymaz “Günümüzde muhabirlik“, 2. haftasında Nevşin Mengü “Televizyonda haber sunumu“, Kemal Can “Televizyon haberciliği“, 3. haftasında Mete Çubukçu “Çatışma bölgelerinde gazetecilik“, Işın Eliçin “Dış habercilik”, 4. haftasında Ünsal Ünlü “Ankara Gazeteciliği“, Nurcan Akad “Gazete Mutfağı” konularında deneyimlerini paylaşmışlardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.