Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Daily Mail: “Stallone reşit olmayan çocuğa tecavüz etti, polis tutanağını gördük”

Rocky ve Rambo filmleriyle ünlü Hollywood yıldızı Sylvester Stallone’nin 1986 yılında Las Vegas’taki bir filmin çekimleri sırasında 16 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettiği ortaya çıktı. İngiliz Daily Mail gazetesinin özel haberine göre; olay sırasında 40 yaşında olan aktör, kendisinden imza almak istediği için tanıştığı reşit olmayan bu kişiyle cinsel ilişkiye girdi. Stallone daha sonra da, bu kız çocuğunu grup sekse zorladı.

Screen Shot 2017-11-17 at 11.54.00

Daily Mail’in polise intikal eden olayla ilgili resmi tutanağa dayanarak hazırladığı haberde, Sylvester Stallone ve koruması Michael De Luca’nın, çocuğu kendileriyle cinsel ilişkiye girmeye zorladıktan sonra, bu olaydan herhangi birine bahsetmesi halinde “kafasını kırmak”la da tehdit ettikleri belirtiliyor. Koruma amacıyla adı açıklanmayan çocuk, polise verdiği ifadede, Stallone’nin üçlü seks teklifinden rahatsız olmakla birlikte, seçme şansının olmadığını belirtiyor. Daily Mail’in görüştüğü polis yetkilileri, kız çocuğunun daha sonra korktuğu ve kendini aşağılanmış hissettiği için dava açmaktan vazgeçtiğini kaydetmişler. 71 yaşındaki Stallone, Daily Mail haberi polis tutanaklarına dayandırmadan verdiğinde haberi yalanlamıştı. Ancak gazete bugün polis tutanağının detaylarını da yayınladı. Daily Mail ayrıca Stallone’nin benzer şekilde mağdur ettiği başka kişiler de varsa, kendileriyle temasa geçmesi için email adresi de veriyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.