Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gençlerbirliği 3. hafta gönderdiği Ümit Özat’la yeniden anlaştı

İlhan Cavcav Sezonu Spor Toto Süperlig ekiplerinden Gençlerbirliği, ligin 3. Haftasında yollarını ayırdığı teknik direktör Ümit Özat’ı 12. Haftanın sonunda tekrar göreve getirdi.

İlhan Cavcav Sezonu’nun ilk teknik direktör değişikliği henüz 3. Haftada İlhan Cavcav’ın yaşamının sonuna kadar başkanlığını yaptığı Gençlerbirliği’nin Ümit Özat ile yollarını ayırmasıyla gerçekleşmişti. Ümit Özat’ın sürpriz ayrılığı sonrası yerine Mesut Bakkal göreve getirilmişti. Süper Lig’de geride kalan 12 haftanın sonunda 8 puanla Lig’in sonuncu sırasında bulunan Gençlerbirliği, göreve tekrar Ümit Özat’ı getirdi.
Kulüp Başkanı Murat Cavcav, Mesut Bakkal’ın elinden geleni yaptığını belirterek, ‘’Vakit kaybedemezdik, can derdindeyiz. Kendisinin de söylediği gibi bu transferleri o yapmadı. Biz de bu transferleri yapan Ümit Özat’ı yeniden göreve getirmeyi doğru bulduk’’ ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili Lütfü Özel’in görüşlerini aldık:

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.