Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Melih Gökçek’in dev lalesi de gitti

Ankara’da Melih Gökçek döneminde yaptırılan ve tartışma yaratan maketlerde/heykellerde kaldırılma sırası lale heykeline geldi. Önce belediyenin önündeki fıskiye sonra dinozor şimdi de 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda bulunan ışıklı lale heykeli kaldırıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın talimatıyla kaldırılan tüm bu maketler/heykellere Gökçek’in ne kadar para harcandığı merak konusu.

ANKARA’DA 15 TEMMUZ KIZILAY MİLLİ İRADE MEYDANI’NDA BULUNAN IŞIKLI LALE HEYKELİ KALDIRILDI. (CANER ÜNVER - MUSA ERDOĞAN/ANKARA-İHA)
ANKARA’DA 15 TEMMUZ KIZILAY MİLLİ İRADE MEYDANI’NDA BULUNAN IŞIKLI LALE HEYKELİ KALDIRILDI. (CANER ÜNVER – MUSA ERDOĞAN/ANKARA-İHA)

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.