Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye’de felsefe “Türkçe Felsefe” Sempozyumu’nda tartışıldı

MonoKL Yayınları tarafından düzenlenen “Türkçe Felsefe” sempozyumu, 2 – 3 Aralık tarihlerinde, 2 gün boyunca süren etkinliğin ardından sona erdi. Sempozyum Bakırköy Belediyesi, İspirtohane Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlendi.

MonoKL yayınları 2012 yılından bu yana “Filozoflarla İstanbul’da” etkinlikleri kapsamında Alain Badiou, Slavoj Zizek, Judith Balso, Jean-Luc Nancy, Jacques Rancière,  Étienne Balibar, Bertrand Ogilvie, Giorgio Agamben, Peter Sloterdijk, Gianni Vattimo, gibi bir çok filozof ve felsefeciyi, Türkiye’de ki okurlarıyla buluşturdu.

“Türkçe Felsefe” ve “Türkiye’’de Felsefe” konularının tartışıldığı oturumlarda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Felsefe Bölümü Başkanı Hasan Bülent Gözkan, MonoKL Yayınevi’ nin kurucusu ve genel yayın yönetmeni Volkan Çelebi, Ahmet Soysal, Murat Erşen, Çağlar Koç, Eren Rızvanoğlu, Mert Bahadır Reisoğlu konuşmacı olarak yer aldılar.

“Türkçe Felsefe” sempozyumu ve Türkiye’de felsefe hakkında MonoKL kurucusu ve genel yayın yönetmeni Volkan Çelebi ve Çevirmen Murat Erşen ile konuştuk.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.