Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kayyumların “en iyisi” seçildi: Ödül Diyarbakır’ın Bismil ilçesine gitti

Bu yıl ilki düzenlenen İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri kapsamında 1. Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul’da düzenlenen etkinliğin en dikkat çekici özelliği ‘En iyi kayyum belediyesi ödülü’ verilmesiydi. En iyi kayyum ödülü Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Turgay Gülenç’e verildi.

Ödülünü alırken kısa bir konuşma yapan Gülenç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür ederek, “Bu ödülü geçen sene terör saldırısında şehit olan Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk ve tüm Bismil halkı için alıyorum. Ayrıca beni bugünlere kadar getiren anneme ve eşime özel teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Cemil Eminoğlu’nun yerine atanmıştı

Aynı ilçede kaymakamlık yapan Turgay Gülenç, 2 Şubat’ta hakkında yakalama kararı bulunan DBP’li Bismil Belediye Başkanı Cemile Eminoğlu yerine göreve getirilmişti.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.