Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanı Fatih Gürsul’a FETÖ’den 10 yıl 6 ay hapis cezası

FETÖ’nün İstanbul Üniversitesi’ndeki akademik yapılanmasına ilişkin aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski başdanışmanlarından Doç. Dr. Fatih Gürsul’un da bulunduğu 7’si tutuklu 11 sanıklı davada, karar çıktı.

İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, mahkeme heyeti, Gürsul’un da aralarında yer aldığı 7 tutuklu, 2 tutuksuz sanıkla ilgili hükmünü okudu. Buna göre Gürsul’un, “FETÖ/PDY üyeliği” suçundan 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi.

Savcı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun eski başdanışmanı Doç. Dr. Fatih Gürsul’un da aralarında bulunduğu 11 sanık hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemişti.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.