Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ümit Kocasakal CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıkladı: “CHP yüzde yüz yerli ve milli bir partidir”

İstanbul Barosu eski Başkanı Ümit Kocasakal, bugün İstanbul’da yaptığı basın toplantısında CHP Genel Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Taksim’deki bir otelde destekleyicilerinin de yer aldığı bir basın toplantısı düzenleyen Ümit Kocasakal, CHP’nin 3-4 Şubat günü düzenlenecek 36. Olağan Genel Kurultayı’nda aday olduğunu açıkladı. Toplantıda çıkış noktasını “Oy vermeye tıpış tıpış değil koşa koşa ve heyecanla gidilecek. Özüne, kimliğine fabrika ayarlarına geri dönen bir CHP” olarak açıklayan Ümit Kocasakal “Kurtuluş Kuruluştadır” sloganını kullanacağını söyledi.

“CHP yüzde yüz yerli ve milli bir partidir” vurgusu

Ümit Kocasakal açıklamasında “CHP sadece bugünün değil, dünün ve yarının partisidir. Bir mezhebin, bölgenin değil, Cumhuriyet ve Atatürk’le barışık bütün yurttaşların partisidir. Yüzde yüz yerli ve milli bir partidir. Ulusal bütünlüğün, milli birlik ve beraberliğin teminatıdır” ifadelerini kullandı.

Ümit Kocasakal’ın basın toplantısının görüntüleri şöyle:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.