Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Amedspor Başkanı Nurullah Edemen: “Bizim bu ligde olmamız istenmiyorsa belki de bu ligde olmayacağız”

Spor Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amedspor, geçtiğimiz hafta sonu oynanması gereken Sivas Belediyespor maçına taraftar yasağını protesto amacıyla çıkmamıştı. Amedspor Başkanı Nurullah Edemen, “Deplasman yasağı uygulaması devam ederse yine sahaya çıkmayabiliriz. Bizim bu ligde olmamız istenmiyorsa bu ligde olmayacağız” dedi. 

Çifte standardın ortadan kaldırılması gerektiğine değinen Edemen, “60 maçın 41’inde deplasman yasağı uygulanıyor. Dünyanın ve Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir uygulama yok.  Hep bize siyasal bir takımsınız deniyor. Bizi onlar siyasallaştırıyorlar. Her ifademizde her söyleşimizde ‘biz siyasetten uzak sadece futbolla uğraşan bir futbol kulübüyüz’ dedik. Bu anlamda eşit rekabet koşulları sağlanması gerekir” diye konuştu.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.