Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Furkan Vakfı’na yönelik düzenlenen operasyonda 21 kişi gözaltına alındı

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na yönelik düzenlenen operasyonda aralarında kurucu başkan Alparslan Kuytul’un da olduğu 21 kişi gözaltına alındı. “Kamu düzenini bozmaya karşı faaliyet yürütme ve suç örgütü kurma” iddiasıyla düzenlenen operasyonda Adana’daki genel merkez binası polisler tarafından basıldı.

Sabahın ilk saatlerinde yapılan baskında Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat şubelerinden polislerin görev yaptı. Yoğun güvenlik önleminin alındığı operasyonda, vakfın genel merkezinin çevresinde TOMA ve özel harekat timleri nöbet tuttu. Adana’nın yanı sıra Niğde ve Elazığ’da da gözaltılar oldu.

safasf

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.