Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gazeteciler, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce’nin konuşmalarını değerlendirdi

CHP’nin 36. Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonunda devam ediyor. Kurultayda genel başkan seçilebilmek için Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce yarışıyor. Ümit Kocasakal ve Ömer Faruk Eminağaoğlu ise yeterli imzayı bulamadıkları için aday olamadılar. Gazeteciler Orhan Bursalı ve Şükrü Küçükşahin kurultayı ve adayların konuşmalarını değerlendirdi.

Yayına Hazırlayanlar: Fırat Fıstık & Özgür Özdemir

Orhan Bursalı kurultayın ilk günüyle ilgili şunları söyledi: “Kurultayda Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını beğendim ama eski kalıplar içindeydi. Muharrem İnce’nin ise seyirciyi etkilediği kesin. Ben yine sonucun değişeceğini düşünmesem de olağanüstü bir koşuldan geçiyoruz. Yine de Kılıçdaroğlu’nun kazanacağını düşünüyorum ancak tabii ki her sonuç beklenebilir”

Şükrü Küçükşahin ise İnce ve Kılıçdaroğlu’nun yaptıkları konuşmayla ilgili “İki taraf da birbirine karşı yanlış şeyler söyledi. Kılıçdaroğlu’nun konuşması kurultaydan çok sanki yarın bir seçim varmış ve seçim vaatleri havasında geçti. Muharram İnce’nin ise bir avantajı vardı. Bu da karşısındaki adayın sekiz kez seçim kaybetmiş biri olması. Salon hakimiyeti açısından İnce daha etkiliydi ama delegeleri etkileyemedi” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.