Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

TTB Merkez Konseyi üyelerinin hepsi serbest bırakıldı

Gözaltına alınan TTB Merkez Konseyi üyeleri ifadeleri alınmak üzere Ankara Adliyesine getirildi. TTB yöneticisi sekiz doktor adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

“Savaş bir halk sağlığı sorunudur” bildirisi nedeniyle gözaltına alınan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi üyeleri bugün saat 13.30’da Ankara Adliyesi’ne getirildi. Gözaltına alınan 11 kişiden 3 üye Cuma günü serbest bırakılmıştı.

Şu anda Prof. Dr. Raşit Tükel, Prof. Dr. Taner Gören, Prof. Dr. Funda Obuz, Dr. Hande Arpat, Dr. Selma Güngör, Dr. Sezai Berber, Dr. Yaşar Ulutaş, Dr. Bülent Nazım Yılmaz’ın savcılıkta ifadeleri alınıyor.

https://twitter.com/ttborgtr/status/960501984829812737

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.