Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

LeBron James siyasi konularda susmasını söyleyen sunucuya yanıt verdi: “Susmayacağım”

Cleveland Cavaliers’ın yıldız oyuncusu LeBron James’in ABD Başkanı Donald Trump’la ilgili yaptığı, ”İnsanlar umurunda bile değil” yorumuna Fox News sunucusu Laura Ingraham’dan eleştiri gelmişti. Ingraham, James’in lise mezunu bile olmadığını söylemiş ve üç NBA şampiyonluğunu yüzüğüne sahip oyuncuya susup dripling yapmasını öğütlemişti. Ingraham yorumunda ”Irkçı bir ton” olmadığını söylese de buna NBA oyuncularından tepki gelmeye devam ediyor.

Miami Heat’in yıldızı Dwayne Wade, konuyla ilgili tweet’inde, Ingraham’ın sözlerini Trump döneminde ortaya çıkan ırkçı söyleme bağladığını açıkladı. Golden State Warriors’un all-star oyuncusu Kevin Durant ise  Ingraham’in yorumunu ”cahilce ve ırkçı” bulduğunu açıkladı.

Medya mensuplarının Ingraham ile ilgili sorularını yanıtlayan LeBron James ise, ”Susup dripling yapmayacağız. Bunu yapmayacağım. Toplum için, gençler için, çıkışı olmadığı hisseden ve birinin onlara yol göstermesine ihtiyaç duyan çocuklar için bir anlam ifade ediyorum. Bu nedenle susup dripling yapmayacağım” açıklamasında bulundu.

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.