Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Notre Dame de Paris müzikali İstanbul’da

Victor Hugo’nun unutulmaz aşk hikâyesi Notre Dame’ın Kamburu’ndan uyarlanan Notre Dame de Paris müzikali, 21 performans için 9-25 Mart tarihleri arasında Zorlu PSM Ana Tiyatro’ya geliyor.

Notre Dame de Paris

Sergilendiği tüm şehirlerde büyük ilgi gören ve bundan 3 yıl önce Zorlu PSM’de de İngilizce oynanan ve tüm biletleri tükenen müzikal; bu defa orijinal dilinde, Fransızca olarak izleyicisiyle buluşuyor. Dünyaca ünlü müzikal Notre Dame de Paris ilk olarak 18 Eylül 1998’de Paris’te bulunan Paris Kongre Sarayı’nda perdesini açtı. Bu modern düzenlemenin müzikleri Riccardo Cocciante’ye, sözleri ise Luc Plamondon’a ait. 

 Guinness Rekorlar kitabında “ilk yılında en çok izleyiciye ulaşan müzikal” olarak yer alan Notre Dame de Paris, unutulmaz şarkılarıyla uzun yıllar boyunca müzik listelerinde üst sıradaydı.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.