Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Obama ailesi, sağlık, göç ve iklim değişikliği içerikli bir program için Netflix’le görüşüyor

Eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, bir şov dizisi hazırlamak için online tv ağı  Netflix ile görüşüyor.

New York Times’ın konuya yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre sadece Netflix’te yayınlanacak şovlar Obama ve eşi Michelle tarafından hazırlanacak ve ilham verici hikayelere odaklanacak. Yaklaşık 118 Milyon kullanıcıya sahip olan Netflix’te yayımlanacak programlar için Obama çiftine ne kadar bir ücret ödeneceği şimdilik bilinmiyor.

Formatı ve süresi tam olarak belirlenmeyen programlarda Barack Obama’nın sağlık, göç ve iklim değişikliği gibi başlıklarda sohbetlere moderatörlük yapması planlanıyor.  Obama’nın programlarda halefi Donald Trump ve destekçilerinin eleştiri ve açıklamaları ile ilgili cevap vermesi beklenmiyor.

Barack Obama ve eşi Michelle Obama’nın başkanlık dönemi boyunca bir çok kez talk-show programlarına katılmışlardı:

 

 

Eski ABD Başkanı Barack Obama’nın twitter hesabı 101 milyon kullanıcı tarafından takip edilirken facebook sayfasını 55 milyon facebook kullanıcısı beğenmiş.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.