Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İngiliz İşçi Partisi Haziran ayında Londra’da müzik festivali düzenleyecek

İngiltere İşçi Partisi, bu yaz ilk kez bir müzik festivaline ev sahipliği yapacak. “Labour Live 2018” adı verilen festival, 16 Haziran’da Londra’da düzenlenecek. İşçi Partisi Genel Başkanı Jeremy Corbyn’in de, gölge kabine üyeleriyle beraber festivale katılması bekleniyor.

Rae Morris, Magic Numbers ve Jermain Jackman’ın sahne alması beklenen festivalde aynı zamanda siyasi ve edebi içerikli paneller ve kampanya eğitimleri de düzenlenecek.

Ayrıca Momentum hareketiyle organik bağı bulunan The World Transformed (Dönüşen Dünya) adlı siyasi etkinlikler düzenleyen grup da festivalde yer alacak. Grubun daha önce İşçi Partisi’nin Liverpool’daki kurultayıyla eş zamanlı olarakdüzenlediği #TWT2016 adlı dört günlük sanat, edebiyat, müzik ve siyaset içerikli festivaline 5000’den fazla kişi katılmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.