Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

AFP: “Donald Trump, Vladimir Putin’i Beyaz Saray’a davet etti”

AFP Ajansı; Kremlin kaynaklarına dayandırarak, ABD Başkanı Donald Trump’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Beyaz Saray’a davet ettiğini duyurdu.

Russia Today internet sitesinde yer alan habere göre ise; Vladimir Putin’in yardımcısı Yury Ushakov basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 20 Mart’taki bir telefon görüşmesi sırasında Trump’ın Putin’i Beyaz Saray’a davet ettiğini doğruladı. Ancak  Ushakov ziyaretin detaylarıyla ilgili henüz bir karar alınmadığını sözlerine ekledi.

Rus asıllı eski casus Sergey Skripal ve kızının Londra’da zehirlenmesinin ardından İngiltere ile dayanışma gösteren ABD Başkanı Donald Trump 60 Rus diplomatın sınır dışı edilmesi ve ABD’nin Seattle kentindeki Rusya Konsolosluğu’nun kapatılması kararını almıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.