Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

MHP lideri Bahçeli: “Karşımızda yeni bir Sykes Picot var”

15 Temmuz 2016’da bir felakete maruz kaldık.
Önümüzdeki yıllarda yine devletin içine sızmış bir kadronun ya da projelendirilmiş örgütlerin millete savaş açmayacağının garantisi var mıdır?
FETÖ değil de başka bir şebeke farklı bir isimle peydahlanırsa yattığımız yerde nasıl uyuyacağız.

FETÖ ölmedi yaşıyor 

FETÖ ölmedi yaşıyor kripto damar çalışıyor.
Projeci hainler terörizmi planlayıp vatan ve milletimizin içine pimi çekilmiş bomba gibi bırakmaktadırlar.
FETÖ demek PKK demek, PYD-IŞİD demektir…

‘FETÖ borsası kuruldu’ sözleri ne anlama gelmektedir? Borsa kurulduysa hissedarlar nerededir? Kâr elde edenler hangi deliktedir?

Fransa’ya tepki

İnsanlığa ve insanlık onuruna Fransız kalan Fransa yönetiminin terör örgütlerinin çöpçatanlığına soyunması, tuhaf olduğu kadar küstah ve küçültücü bir erdemsizliktir

“Karşımızda yeni bir Sykes Picot vardır” 

ABD Başkanı Trump Suriye’den kısa süre içinde çıkacaklarını söylemiştir. Bu, afaki bir konudur. Bu konu hakkında papatya falları açmak yararsızdır.
ABD’nin çekilmesi demek şu şartlarda Ortadoğu’dan tamamen sökülüp atılması demektir ki bu derin Anglosakson aklına pek uygun değildir.
Bu sözler sadece Trumpvari bir değerlendirmedir.
Fransa kimlerin arasını bulacaktır. Kiminle kimi buluşturacaktır. Bu nasıl aymazlıktır. Fransa Türkiye’nin müttefiki değil midir? Peki bu çirkeflik, bu çirkinlik nasıl yorumlanmalıdır.
Karşımızda yeni bir Sykes Picot vardır.

“CHP’nin tipitip grup başkanvekili buna ne diyecektir?

CHP’nin geveze ve gevşek bir grup başkanvekili “seçim ordusu kuruyoruz” diyerek aklının dibini dökmüştür.
Bizim bildiğimiz ordu tektir.
Yeni bir ordu kurma teşebbüsü paralele bir örgütlenme olsa gerektir.
Teröristler de bu orduya sızdırılırsa CHP’nin tipitip grup başkanvekili buna ne diyecektir?
Eğer ordu kuruyoruz diye ortalığı velveleye vermeye kalkarlarsa bunların alayının alnını karışlamak bizim için farz olacaktır. Akıllı olun, aklınızı başınıza alın, ateşle oynamayın. Destursuz bağa girenin ne olacağını iyi hesap edin.

Çiftlik Bank tepkisi

Tosuncukmuş, Çiftlik Bank’mış, Süt Bank’mış, bu ve benzeri sülüklerin, sicili kapkaranlık haydutların kanımızı emmesine, sırtımızdan geçinmesine asla ama asla izin verilmemelidir. Bunlar her neredeyse enselerinden tutup, layık oldukları demir parmaklıkların ardına konulmalıdır.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.