Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Manifestomuzu Cuma günü İstanbul Kongresi’nde açıklayacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Haziran’daki erken seçim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Kampanya başladı. Seçim manifestomuzu Cuma günü İstanbul Kongresi’nde açıklayacağız” dedi.

Cuma namazı çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, “Cuma günü yol haritamızı açıklayacağım” dedi. Erdoğan hazırlık dönemine de değinirken “Sayın Bahçeli ile yaptığımız görüşmeden sonra adımımızı attık. Daha önce de 3 bizim, 3 de MHP’den olmak üzere arkadaşlarımızın bu süreç içinde bir hazırlık dönemi oldu. Arkadaşlarımız bu çalışmayı devam ettirecekler. Bu çalışmalar parlamentoya da yansımaya başladı” diye konuştu.

“Derbide kumpas var”

Dün Fenerbahçe – Beşiktaş arasında oynana derbi ve çıkan olaylarla ilgili de konuşan Erdoğan, “Dün yaşananlar bizi çok üzdü. Bir defa bu futbol teröründen öte de bir şey. Bir kumpas da var. Tribünlerdeki bu terörü birileri organize etti. Bu kendiliğinden olan bir şey değil. Şenol Hoca’yı aradım, Fikret başkanı, Aziz başkanı aradım. Hepsiyle görüştük. Hepsi şikayetçiler” dedi.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.