Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Karamollaoğlu: ‘‘İttifaklara ihtiyacımız var’’

Dün (23 Nisan 2018) CHP ve HÜDA PAR’ı ziyaret eden Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu bugün de İYİ Parti Genel Merkezi’nde Meral Akşener’i ziyaret etti.

2

1.5 saat süren görüşmenin sonunda iki lider ortak basın açıklaması düzenledi.

Akşener: ‘‘Görüşmelerimiz sürecek’’

İYİ Parti’nin önüne kurulan tuzakların aşılmasındaki katkılarından dolayı Temel Karamollaoğlu ve arkadaşlarına teşekkür eden Akşener, ‘‘görüşmelerimizin daha süreceğini buradan sizlerle paylaşmak isterim’’ dedi.

Karamollaoğlu: ‘‘İttifaklara ihtiyacımız var’’

İYİ Parti’nin bu zor süreci başarılı bir şekilde atlattıklarını ifade eden Karamollaoğlu, ‘‘Zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde aslında elbette ittifaklara ihtiyacımız var. İnşallah tekrar kendileri ile bu haftanın sonuna doğru bir görüşmemiz olur. Gelişmeleri bir defa daha son celsede neticelendirmeye çalışacağız’’ dedi.

Abdullah Gül isminde CHP ve SP’nin anlaştığı yönündeki iddialara cevap veren Karamollaoğlu, ‘‘Şu sıralarda takdir edersiniz ki bu tip detay konuları hakkında fikir beyan etmek isabetli olmaz. Bu ancak netice elde edilince kamuoyuna duyurulur. Bundan farklı bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum’’ dedi.

5

Saadet Partisi basın müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Temel Karamollaoğlu yarın Abdullah Gül ile bir görüşme yapacak.

İYİ Parti: ‘‘Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’dir’’

Kamuoyunda, muhalefetin cumhurbaşkanlığı seçimleri için ortak aday çıkaracak mı tartışmaları yürütülürken, dün İYİ Parti’den konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, 15 CHP’li vekilin İYİ Parti’ye geçmesiyle ilgili, ‘‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin gösterdiği demokratik tavra teşekkür ederiz’’ ifadelerine yer verilirken, Akşener’in adaylığı ile ilgili, ‘‘Sayın Meral Akşener her durumda Cumhurbaşkanı adayı olacaktır. Milletimiz bizden bunu açık ve net olarak beklemektedir’’ denildi.

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.