Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Meral Akşener: Adaylığım sürüyor, Özgür Özel: Gül ismi gündemimizde olmadı, olmayacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün (25 Nisan 2018) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından konuşan  Meral  Akşener, “İYİ Parti’den 100 bin imza ile Cumhurbaşkanlığı adaylığımı sürdürüyorum’’ dedi.

Akşener, İYİ Parti’nin seçim sloganını da açıkladı: “Türkiye ve milletimiz iyi olacak’’.

Hürriyet Gazetesi’nden Umut Erdem’e konuşan Akşener, “Milletvekilliği ittifakı aynı şekilde devam edecek. SP, İYİ Parti ve DP oluyor gibi görünüyor’’ dedi.

 CHP’li Özel: CHP’nin gündeminde Abdullah Gül diye bir isim olmadı, şimdi de yok, olmayacak’’

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Twitter hesabından Abdullah Gül’ün adaylık tartışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Özel, “CHP’nin gündeminde Abdullah Gül diye bir isim olmadı’’ dedi.

3

İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Abdullah Gül’ün adaylık tartışmaları dair kendisiyle ilgili çıkan haberlere Twitter hesabından cevap verdi.2

CHP Parti Meclisi, Kılıçdaroğlu’na seçimlerde ittifak yapabilmesi için yetki verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan Salı akşamı yapılan Parti Meclisi toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, “Parti Meclisimiz, siyasi ittifak görüşmelerinin yürütülmesi ve bununla ilgili gerekli her türlü işlerin işlemlerin yapılması ve gerekli her türlü kararın alınması konusunda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oybirliğiyle tam yetki verdi’’ dedi.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.