Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Selahattin Demirtaş sosyal medya üzerinden soruları cevaplayacak

HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, sosyal medya üzerinden soruları yanıtlayacak. 6 Haziran 23.00’a kadar alınacak soruların cevapları, 8 Haziran Cuma günü Demirtaş’ın sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak.
Sorular, Selahattin Demirtaş’a  6 Haziran Çarşamba günü saat 23.00’a kadar Twitter, İnstagram ve Facebook üzerinden iletilebilecek. Demirtaş tarafından cevaplanan sorular 8 Haziran Cuma günü sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.
Demirtaş’a soru sormak isteyenlerin Twitter, İnstagram ve Facebook üzerinden #DemirtaşaSoruyorum, #AskDemirtas veya #JiDemirtaşDipirsim etiketlerini kullanmaları gerekiyor.
Gazetecilerin yanı sıra Demirtaş’a soru sormak isteyen tüm yurttaşlar da merak ettikleri soruların cevaplarını Demirtaş’ın kendisinden alabilecekler. Sorular, yukarıdaki hashtagleri kullanarak video şeklinde de sorulabilecek. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.