Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dünyaca ünlü Ortadoğu uzmanı ve siyasetbilimci Gilles Kepel ile Ortadoğu ve Türkiye’de siyasal İslam’ın bugünü üzerine söyleşi

Ünlü Fransız siyasetbilimci ve Ortadoğu uzmanı Gilles Kepel ile siyasal İslam’ın bugününü konuştuk. Arap Ayaklanmaları ve IŞİD gibi deneyimlerden sonra siyasal İslam’ın nerede durduğunu, bugün neye tekabül ettiğini, Kepel’in yakın zaman önce Suudi Arabistan, Irak, Tunus ve Fas’ta yaptığı temasları, Mısır’ı, Suriye’yi, İran’ı, tabii ki Türkiye’yi ve AKP’nin siyasal İslam’ının nasıl dönüştüğünü ve nasıl dönüşemediğini konuştuğumuz bu özel röportajı Türkçe altyazı ile izleyebilirsiniz. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.