Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

DeMarcus Cousins, şampiyonluk yaşamak için daha az paraya Golden State Warriors ile anlaştı

Geçtiğimiz yıl 18 milyon dolar kazanan DeMarcus Cousins yüzük uğruna 5.3 milyon dolara şampiyon Golden State Warriors’a imza attı
LeBron James’in Los Angeles Lakers ile dört yıllığına anlaşmasının ardından NBA’de bir büyük transfer daha gerçekleşti. NBA’in en iyi kadrosuna sahip olduğu kabul edilen şampiyon Golden State Warriors, Stephen Curry, Kevin Durant, Klay Thompson, Draymond Green gibi yıldızlarının yanına yıldız pivot DeMarcus Cousins’ı kattı.
Sakatlanana kadar geçtiğimiz sezon 25.2 sayı, 12.9 ribaund ortalamaları tutturan Cousins, daha önce dört kez All Star seçilmişti. Geçtiğimiz sezon New Orleans Pelicans’dan 18 milyon dolar kazanan 27 yaşındaki yıldız, Golden State ile 1 yıl için sadece 5.3 milyon dolarlık kontrat imzaladı. Warriors pivotu Javale McGee ise Los Angeles Lakers ile anlaştı. 

Doğa Üründül, LeBron James ve DeMarcus Cousins transferlerini değerlendirdi

https://soundcloud.com/medyascopetv/doga-urundul-nbadeki-transferleri-degerlendirdi

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.