Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

BACHçede Yaz Festivali başlıyor

“Bahçede Yaz Festivali” 15 Ağustos Çarşamba günü başlıyor. 1998 yılından bu yana düzenlenen Bach günleri “BACHçede Yaz Festivali” başlığıyla İstanbul’un saraylarında, müzelerinde ve farklı mekanlarda müzikseverleri bekliyor olacak.

Konserler öncesinde ve sonrasında söyleşiler de yer alacak. Festival 15 Ağustos Çarşamba günü “Bach ve Ondan Önceki Dahilerden Füg ve Kanonlar” başlıklı konserleriyle başlayacak. Konser öncesi Evin İlyasoğlu “Kadın ve Müzik” konulu bir konuşma gerçekleştirecek.

5 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek olan konserde ise kapalı gişe konserlerinin yıldızı Jiri Barta ve Çek Cumhuriyeti’nin en önemli solo piyanistlerinden Terezia Failova; Beethoven’ın 2 ve 3 numaralı viyolonsel-piyano sonatlarını çalacak. 11 Eylül Salı günü Sabancı Müzesi’nde Bach ve Balkan müziğini bir araya getiren Andres Mustonen Triosu konseri var. 14 ve 22 Eylül’deki konserlerin ardından festival sona erecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.