Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Amerikalı punk grubu Social Distortion’un solisti, konser sırasında Trump taraftarını dövdü

Saldırıya uğrayan Tim Hildebrand, yerel haber kanalı CBS13 tarafından yayınlanan bir rapora göre, iddia edilen saldırının 17 Temmuz’da Sacramento, California’daki Ace of Spades müzik merkezinde gerçekleştiğini söyledi. Punk grubu Social Distortion’un solisti, 56 yaşındaki şarkıcı Mike Ness’in sahneden atladığını ve üzerine saldırdığını açıkladı.

Uzun zamandır grubun hayranı olan Hilderbrand, konser esnasında grubun solisti Mike Ness’in Trump karşıtı konuşmalarını protesto etmek için sahne önünde orta parmağı havada iki şarkı boyunca beklediğini, “politik görüşünüz için değil, müziğiniz için para ödedim” diye bağırdığını söyledi.

Olay esnasında çekilen video görüntülerinde solist Mike Ness, sahnenin yakınında biriyle konuşurken görülüyor. Sonra şarkıcı kalabalığa doğru tükürüp, sahneden atlıyor.

Saldırıya uğrayan Hildebrand, Mike Ness ve gruptan şikayetçi oldu.

Social Distortion 1978’de Fullerton, Kaliforniya’da kurulan bir Amerikan punk rock grubu. Grup Mike Ness (solist), Jonny Wickersham (gitar), Brent Harding (bass), David Hidalgo Jr. (davul) ve David Kalish’den (klavye) oluşuyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.