Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Google, AKP medyasını nasıl kayırıyor? – Emre Kızılkaya: “Google’ın Türkiye’de izlediği politika kırılgan toplulukları ve markaları tehlikeye atıyor”


Uluslararası Basın Enstitüsü (IPI) Türkiye Ulusal Komitesi Başkan Yardımcısı ve Journo.com.tr’nin proje editörü Emre Kızılkaya, Google’ın uluslararası ilkeleri, Türkiye’de uyguladığı politika ve bunun medya ekosistemine etkisi hakkında  “Google’ın ‘partizan medyaya desteği’ Türkiye’nin kırılgan topluluklarını tehlikeye atıyor” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Medyascope özel yayınında Emre Kızılkaya ile Google’ın Türkiye politikasını, bu politikanın markalara, medyaya ve kırılgan topluluklara etkisini konuştuk. Google’ın dünyada ve Türkiye’de farklı politika uyguladığını söyleyen Kızılkaya “Google’ın bu politikası kırılgan toplulukları ve markaları tehlikeye atıyor” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.