Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Premier Lig’de 26. hafta: Zirvede büyük kapışma

İlker Akgüngör, İngiltere Premier Ligi’nin 26’ncı haftasında oynanacak maçları değerlendiriyor. Premier Lig bu hafta tarihinde sadece 6 kez yaşanmış bir olaya şahit olacak. 14 Şubat Pazar yani Sevgililer Günü’nde ligin ilk 4 takımı birbiriyle karşılaşacak. Dananın kuyruğunun kopacağı haftada 53 puanlı lider Leicester City, 48 puanlı Arsenal’le karşılaşacak. Liderin takipçisi 48 puanlı Tottenham Hotspurs ise evinde geçen hafta Leciester’dan darbe yiyen dördüncü sıradaki 47 puanlı Manchester City’yi konuk edecek. Pazar günü çiftlerin arasını bozacak bu fikstüre yürek dayanmaz. Naçizane tavsiyemiz kalbi olan bu maçları izlemek yerine gidip efendice sevdiği kadınla Sevgililer Günü’nü kutlamasıdır. 
Twitter: @ilkerakgungor
Web Site: www.ilkerakgungor.com
Instagram: ilkerakgungor
Google+: ilkerakgungor@gmail.com

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.