Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Euro 2016 heyecanı Medyascope.tv’de

Eduardo Galeano, Dünya Kupası zamanlarında kapısına “Bir ay boyunca kapalıyız” yazıyordu. Avrupa’nın bu en önemli kupası başladığında milyonlarca insan gibi biz de ilgimizin büyük kısmını buraya kaydıracağız. Üstelik bu kez Türkiye A Milli Takımı sayesinde heyecanımız biraz daha artacak.

Avrupa Şampiyonası’nın heyecanına ortak olmak için yeni bir programa başlıyoruz. Turnuvada yer alan takımları biraz daha yakından tanıtmak, onların teknik analizlerini yapmak, oyunculara odaklanmak, ilginç istatistiklerini sunmak ve duyulmadık hikayelerini anlatmak için turnuva boyunca “Euro 2016 Özel” programıyla karşınızda olacağız.

Euro 2016 öncesinden başlayıp bütün grupları ve özel olarak Türkiye’yi değerlendirecek programımız, grupların 2. ve 3. maçları, 2. turlar ve final serisi öncesinde yayınlanacak. Tabii önemli gelişmelerde de karşınızda olacağız.

Ayrıca Türkiye’nin bütün maçları öncesinde de takımın son durumu değerlendirilip, kupadaki adımları an be an analiz etmeye çalışacağız. Bütün bunları yaparken Fransa ile canlı bağlantılarla ev sahibi ülkedeki atmosferi yakından aktaracağız.

Geleneksel spor medyasında görmeye alışık olduğumuz yıldızlara yoğunlaşan, kaba analizlere yer veren programlardan farklı olarak futbolun taktik, toplumsal ve özel hikaye kısmına yoğunlaşacak program dizimizi keyifle izlemeniz dileğiyle.

Turnuva öncesinde yapılacak programların akışı şu şekilde olacak:

6 Haziran saat 15.00: Türkiye ve D Grubu değerlendirmesi

7 Haziran saat 17.00: A ve B Grubu değerlendirmesi

8 Haziran saat 17.00: C Grubu değerlendirmesi

9 Haziran saat 17.00: E ve F Grubu değerlendirmesi

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.